Beoordelingen van Bistro Le Steak Bennekom

Recente recensies van Bistro Le Steak Bennekom

5 sterren na 12 reviews

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en netjes bezorgd. Heerlijk eten!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer dik voor elkaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Keurig op de gewenste tijd afgeleverd. Handig dat je via de app kunt bestellen. Ik miste alleen de spareribs trio in de webshop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, perfecte service

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk top ik heb het eten altijd zelf afgehaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was voortreffelijk we hebben genoten van het BBQ pakket. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank voor de goede kwaliteit. Hoop dat deze formule blijft. Vriendelijke groet Marian.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel het even goed mis ging gisteren met de bestelling ben ik na mijn klacht super netjes teruggebeld met excuses en uitleg. Ik heb zelfs een geweldige compensatie gekregen! Het eten is altijd héérlijk en ik ben nog steeds dik tevreden. Na zo'n geweldige nazorg zelfs nóg meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima,de spareribs waren heerlijk en de bezorging was mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit eten, perfecte levering. Chapeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Ook al werd het thuisbezorgd! We wilden eigenlijk de volgende dag weer....zo ontzettend goed en lekker was het!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, warm, meer dan voldoende.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating