Online bestellen bij Bistro Le Steak Bennekom

Welkom op de website van Bistro Le Steak in Bennekom!

Via deze pagina kunt u online uw bestelling plaatsen voor onze bezorgservice of om af te komen halen. U kunt uw bestelling via iDEAL betalen. Wij bezorgen CONTACTLOOS en brengen het eten tot aan de voordeur.

BEZORGING
U kunt bij het doen van uw bestelling een gewenste tijd aangeven. Wij doen ons uiterste best uw bestelling rond deze tijd te bezorgen. Helaas wil dit niet altijd lukken i.v.m. drukte in de webwinkel, bereidingstijd (wij bereiden alles vers "made to order"), bezorgtijd, weersomstandigheden, enz.
Wij hopen dat u hier begrip voor heeft en (ook als het onverhoopt iets langer duurt dan verwacht) geniet van de door ons gemaakte gerechten.
Indien u vindt dat de bezorging toch te lang duurt, is het misschien een idee om na telefonisch overleg uw bestelling eerder af te komen halen.

ALLERGENENINFORMATIE
Wij zijn druk bezig de allergeneninformatie toe te voegen aan de gerechten op deze site. De allergeneninformatie is op dit moment dus nog niet volledig. Geen allergenengegevens betekent dus NIET dat dit product geen allergenen bevat! Wilt van een gerecht in onze webwinkel weten of deze bepaalde allergenen bevat, bel dan naar 0318413640 voor allergeneninformatie.

BESTELLEN VOOR EEN ANDERE DAG?
Standaard kunt u alleen op de dag zelf bestellen. Wilt u graag vooruit bestellen, dus bijvoorbeeld voor zondag de 21ste (en het is nu woensdag de 17e) vermeldt dan op de pagina "bestelling afronden" bij opmerkingen voor welke dag de bestelling is.

Hartelijk dank voor uw bestelling en alvast eet smakelijk!